Publicat el Deixa un comentari

Manifest #LaCulturaPopularÉsNecessària: Les entitats de Cultura Popular i Festes Majors de BCN exigeixen mesures per reprendre les activitats

Més de 40 entitats de Cultura Popular i Festes Majors de la ciutat de Barcelona i plataformes han promogut el manifest “La Cultura Popular és necessària” en el qual denuncien que la Generalitat ha oblidat el sector de la cultura popular i les festes majors, excloent les activitats culturals i festives en les revisions periòdiques de mesures del PROCICAT i afirmen que “no s’han pres mesures possibles i intel·ligents” que permetin plantejar la reobertura de les propostes d’aquest sector cultural.

En el document, les organitzacions signants lamenten que la descoordinació entre els Departaments de Cultura, Salut i Interior hagi provocat aquesta deixadesa a l’hora de treballar per la represa segura pe que fa a les activitats de Cultura Popular i Festes Majors. Recorden que “la cultura popular és una expressió cultural més del país i que, per tant, requereix ser tractada com la resta”. També fan palesa la urgència en la represa de les activitats culturals i comunitàries, en tant que eina de participació de la ciutadania, i aposten per un “ús intel·ligent de l’espai públic” per al desenvolupament de les activitats.

Al manifest s’hi pot adherir qualsevol organització. Manifest complet, entitats adherides i formulari d’adhesió a https://oficina-cab.commonscloud.coop/index.php/apps/forms/yqDm4MrLjKP58nc8)

També s’ha convocat una concentració el dissabte 27 de març per mostrar el suport públic a aquestes demandes.

Convocatòria:

Concentració “#LaCulturaPopularÉsNecessària”

Per a més informació contacteu amb:

Joan Vilaplana

Comunicació – Consell d’Associacions de Barcelona (CAB)

comunicacio@cab.cat – 660 91 55 07

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.