Publicat el Deixa un comentari

Sant Josep Oriol 2016! #SJO16

cartell_SJO16

Amb el març arriben les festes de Sant Josep Oriol, organitzades pels nostres padrins, els Gegants del Pi! Com no pot ser d’altre manera, en Ferran i la Mercè hi seran, preparats per ballar pels carrers de Ciutat Vella!

Podreu trobar en Ferran al costat dels altres gegants homes a la Passejada dels Oriols, el dissabte 19 al matí. El diumenge 20 al matí hi serà, junt amb la Mercè, a la XXII Trobada de Gegants i Bestiari de Sant Josep Oriol. Si no us voleu perdre els actes que han organitzat, estigueu atents que us els deixem tot seguit.

 

 

Dissabte 12 de març de 2016 – Plaça del Pi

El Pregó: 11.00 h – Pregó de les Festes • 11.30 h – Remembrança del Miracle de les Monedes • 11.45 h – Ball dels Gegants Originals del Pi • 12.00 h – Cercavila dels Gegants Petits Originals del Pi – Recorregut: Cardenal Casañas, Boqueria, Banys Nous, Palla, Pi, Portaferrissa, Petritxol i Plaça del Pi

La Diada Castellera: 17.00 h – Diada Castellera amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Cerdanyola del Vallès

El Retaule de Sant Josep Oriol: 19.00 h – Cercavila de Benvinguda al Legat arribat de Roma • 21.00 h – Inici del Retaule de Sant Josep Oriol “El Doctor Pa i Aigua” a la Basílica de Santa Maria del Pi

Diumenge 13 de març de 2016

Bestieses. Els convidats del Lleó i la Mulassa: 9.00 h – Rebuda dels convidats a la Plaça Sant Felip Neri • 10.30 h – Cercavila de Benvinguda – Recorregut: Sant Felip Neri, Sant Sever, Baixada de Santa Eulàlia, Banys Nous, Boqueria, Cardenal Casañas, Petritxol, Portaferrisa, Pi i Plaça del Pi • 11.00 h – Ballada a la Basílica de Santa Maria del Pi • 11.55 h – Cercavila de Comiat – Recorregut: Palla, Banys Nous, Baixada de Santa Eulàlia, Sant Sever, Bisbe, Santa Llúcia, Pla de la Seu, Comptes, Baixada de Santa Clara i Plaça del Rei • 12.30 h – Ball de Comiat a la Plaça del Rei

Dijous 17 de març de 2016

Presentació-Xerrada: Catàleg de Gegants Centenaris de Catalunya: 19.30 h – A la Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2)

Divendres 18 de març de 2016 – Plaça Sant Josep Oriol

Emmulassa’t!: 21.30 h – Sortida de la Mulassa de Barcelona acompanyada de la xaranga Metralla Recorregut: Pl. Sant Josep Oriol, Ave Maria, Banys Nous, Call, Sant Domènec del Call, Sant Sever, Sant Felip Neri, Pl. Sant Felip Neri, Montjuïc del Bisbe, Bisbe, Plaça Nova, Boters, Pi i Pl. Sant Josep Oriol • 22.45 h – Ball Final a Plaça

Dissabte 19 de març de 2016 – Plaça Sant Josep Oriol

Passejada dels Oriols: 11.15 h – Recepció dels Gegants del Districte de Ciutat Vella • 11.45 h – Cercavila Recorregut: Palla, Banys Nous, Boqueria, Rambla, Portaferrissa, Pi i Plaça de Sant Josep Oriol • 12.30 h – Ofrena floral a Sant Josep Oriol • 13.00 h – Actuació de la Secció Infantil de l’Esbart Català de Dansaires

Tarda Infantil, Atracaments i Històries d’en Perot i Ball de Festa Major: 17.00 h – Jocs de Sant Josep Oriol • 18.00 h – Xocolatada per a la mainada • 18.30h – Atracaments d’en Perot Lo Lladre Recorregut: Pi, Boters, Portaferrissa, Petritxol, Plaça del Pi, Cardenal Casañas, Boqueria, Banys Nous, Ave Maria i Plaça de Sant Josep Oriol • 19.30 h – Històries d’en Perot Lo Lladre • 22.00 h – Ball de Festa Major a càrrec del grup Esteve Masclans

Diumenge 20 de març de 2016 – Plaça Sant Josep Oriol

Matí de Festa Major 8.00 h – Matinades de grallers • 10.00 h – XXII Trobada de Gegants i Bestiari de Sant Josep Oriol • 11.00 h – Actuació dels Falcons de Barcelona • 11.45 h – Benedicció de Rams • 12.30 h – Cercavila de Festa MajorRecorregut: Pi, Boters, Plaça Nova, Bisbe, Plaça Sant Jaume, Ferran, Rambla, Cardenal Casañas i Plaça de Sant Josep Oriol • 13.30 h – Ball de Gegants

Dimecres 23 de març de 2016 – Basílica del Pi

Eucaristia Concelebrada – 20.00 h

 

Podeu seguir les festes a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #SJO16.

No hi falteu, us esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.