Publicat el Deixa un comentari

Any nou, Mercè renovada!

Heu passat per La Casa dels Entremesos últimament? No heu trobat a faltar a algú?

Parella_baixaDesprés de 7 anys ballant arreu de Catalunya, la Mercè necessita una posta a punt! És per això que actualment està al Taller Casserras, on la deixaran ben maca per seguir ballant durant molts anys més!

Amb la restauració que s’està duent a terme arreglarem les esquerdes que amb el pas del temps han sortit a l’estructura del bust, així com els desperfectes de les mans que es produeixen pel desgast. A més, està previst estrenar una faldilla nova imitant l’actual, per no perdre l’elegància que caracteritza a la nostra geganta!

Així doncs, el 2016 podrem gaudir d’una Mercè renovada per seguir brillant i ballant al costat del Ferran!

Ens veiem ben aviat!

 

Amb el suport de:
cultura_h2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *