Publicat el Deixa un comentari

Ja és aquí la Mercè’13

Cartell Mercè'13
Cartell Mercè’13

Un any més arriben aquests dies tant esperats pels barcelonins i pels que formem part del món de la cultura popular. La Mercè, carregada d’actes com sempre, aquest any té en Jaume I, el gegant de la Ciutat com a protagonista del cartell. Tot arrencarà aquest divendres 20 amb l’esperadíssim Toc d’inici després del pregó, no us el podeu perdre!

Com cada any, us fem un resum de tots els actes on participarem els Gegants de Sant Jaume. Atenció als que ens seguiu cada any, ja que enguany hi ha canvis prou significatius en els recorreguts de les cercaviles. Pareu atenció.

Exposició de gegants: des del passat 15 de setembre i fins al 23, tots els gegants de Barcelona menys els que formen part del seguici estan exposats a les Drassanes.
Xambanga de gegants: el dilluns 23 a les 21h. Sortint del Museu Marítim, Rambla, Ferran i arribant a Pl. Sant Jaume. Una cercavila esbojarrada i insòlita, amb els gegants i els geganters disfressats.
Matinades de grallers: el dimarts 24 a les 8h a la pl. Mercè i pels carrers del Gòtic.
Matí Gegant i mostra de balls: el dimarts 24 a partir de les 11 a la pl. Sant Jaume mostra de balls i posteriorment cercavila per Jaume I, pl. Àngel, Via Laietana, Argenteria, pl. Santa Maria del Mar, Santa Maria del Mar (fossar de les Moreres), pg. del Born, Rivera i fins al Pg. Picasso. Si us vau perdre l’estrena del nostre ball a la nostra darrera Trobada, tindreu l’oportunitat de veure’l!
Cavalcada de la Mercè, “Roda el món i torna al Born”: la festa més esperada de la Mercè, enguany evocant la Barcelona del 1714. La tarda del dimarts 24, a partir de les 18h, des de Marqués de l’Argentera, passant per Comerç, Princesa, Via Laietana, Jaume I i acabant a Pl. Sant Jaume

Podeu trobar més informació i la resta del programa al web de la festa a merce.bcn.cat

Que tingueu una molt bona festa major i que comenci la festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *