Publicat el Deixa un comentari

Maig gegant

Se’ns prepara un mes de maig ben mogut. Moltes i variades sortides i fins i tot amb commemoracions assenyalades. Us en fem cinc cèntims:

  • 31a Fira d'Artesania Sant RocAquest proper diumenge, 5 de maig,  participarem en la 31a Fira d’artesania i mostra d’entitats i serveis que organitza la Fundació Ateneu Sant Roc al barri de Sant Roc de Badalona. Podreu visitar parades amb oficis artesans, entitats del barri i la ciutat i durant tot el matí gaudir d’actuacions de cultura popular. Enguany també hi haurà representació dels Gegants de Sant Adrià del Besós. Inauguració a les 10.30h a la Plaça Roja, Badalona i cercaviles per la fira durant el matí.
  • 1a Trobada Gegants Nou BarrisEl diumenge 12 de maig assistirem a un acte d’aquells que fan goig i orgull geganter. Després de molts anys sense colla que els portés, l’any passat vam ser testimoni del renaixement de colla de geganters de Nou Barris. Coincidint amb les festes del districte, celebraran la seva I Trobada de Gegants. Ens fa molta il·lusió ser-hi aquest dia, ja que la renovada colla ens ha volgut concedir l’honor d’apadrinar-los juntament amb els gegants de Santa Maria del Mar. Plantada a les 10h a la Plaça de Francesc Layret. Cercavila a les 11h.
  • El dissabte 18 de maig ens desplacem fins als Pallaresos, prop de Tarragona per prendre part de la 10a Trobada Gegantera dels Pallaresos. Més informació a l’enllaç. La plantada a les 18.30h davant del centre Jujol, cercavila 19.30h.
  • El dissabte 25 de maig prendrem part de la Festa Catalana. És un acte que es repeteix durant les tardes des del maig fins l’agost per fer on hi participen diferents colles de gegants, bestiari, sardanes, falcons, castells, bastoners, etc, amb l’objectiu de donar a conèixer les tradicions i la cultura popular catalana. Serem a l’Avinguda de la Catedral a les 19.30h.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *