Publicat el Deixa un comentari

Obrim la temporada 2013

I l’obrim amb una bona efemèride. Si passeu avui per la Casa dels Entremesos, heu de felicitar la Mercè. Fa 4 anys! Moltes felicitats!

Comencem a sortir de l’endormiscament hivernal i estem treballant en la planificació del nou any. Ja tenim força perfilat el que serà el nostre calendari de sortides per aquest 2013. Encara ens falta concretar algunes dates, però enguany tindrem emocions ben fortes. Tornarem a ser, com és costum, a les festes de la Ciutat, a les trobades dels companys de Ciutat Vella, a celebrar amb força la tornada de la colla dels Gegants de Nou Barris, a commemorar el centenari dels gegants vells de Molins de Rei. I 2013 serà també l’any que veurà la nostra 5a Trobada Gegantera que ja té data i no us podreu perdre, 20 de juliol. De ben segur que serà un any especial.

Benvingut 2013!
Benvingut 2013!

I el nostre any geganter començarà amb les festes de Santa Eulàlia, que ja són ben a prop. El 12 de febrer a la tarda celebrarem la passejada de les Laies, i el diumenge 17 al matí el seguici de Santa Eulàlia. Estigueu atents al nostre Twitter i Facebook, on anirem confirmant horaris. Que tingueu un bon any geganter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *