Publicat el Deixa un comentari

Ara ve Nadal

Ens acostem a final d’any, una època de màgia, de sentiments aflorats i que a pocs deixa indiferent. Amb l’arribada del fred experimentem també un refredament de la nostra activitat gegantera. Estem enllestint el calendari del 2013 i ben aviat el trobareu publicat.

Però mentrestant, Nadal és també sinònim també de tradicions i des de la Casa dels Entremesos en fem guarda i difusió. Enguany hi ha tot un seguit d’actes relacionats amb el Nadal.

Nadal a la Casa dels Entremesos

En particular des de Gegants de Sant Jaume serem responsables d’una de les sortides de la Carassa de Barcelona, la del 23 de desembre. Així que si voleu sentir els nostres grallers i recollir algun caramel, no us ho perdeu.

I com si ja fos una tradició més, enguany també disposem de participacions del número 25707 pel sorteig de la rifa de Nadal que es celebrarà el 22 de desembre. Si en voleu us podeu posar en contacte amb nosaltres. Feliç temps del Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *