Publicat el Deixa un comentari

Arriba la Mercè

Enguany afrontem unes de les Mercès més tristes que ens ha tocat viure i es que tot just fa quinze dies ens va deixar el nostre company i amic Martí Ribé.

En Martí fou una persona compromesa amb la cultura popular des de fa molts anys, geganter, promotor de les trobades acordionistes del Pirineu a Arsèguel i una de les peces fonamentals de la fundació de la nostra colla i la recuperació dels Gegants de Sant Jaume, ja que seus són els esbossos i el procès de documentació dels nostres gegants Ferran i Mercè.

Malgrat tot, i amb més força que mai, volem dedicar-li aquesta Mercè i així ho farem en tots els actes en els que participarem:

Exposició de gegants: al Pati Manning durant tota la setmana i fins al dissabte 22.
Xambanga de gegants: el dissabte 22 a les 19h. La cercavila més esbojarrada i distesa, els gegants es desplacen des de l’exposició al Pati Manning fins a l’Ajuntament.
Matinades de grallers: el dilluns 24 a les 8h a la pl. Mercè i pels carrers del Gòtic.
Matí de Festa Major i mostra de balls: el dilluns 24 plantada a les 10h a la pl. Sant Jaume. A partir de les 11h mostra de balls i a les 12h cercavila des de pl. Sant Jaume fins al Pati Manning.
Cavalcada de la Mercè: la festa per excelència de la Mercè, la tarda del 24, a les 17.00h, plantada a la plaça Castella. A les 18h, inici de la Cavalcada a Pelai/Gravina. A les 20.30h, final a la Via Laietana alçada estàtua de Ramon Berenguer.

Podeu trobar més informació i la resta del programa al web de la festa merce.bcn.cat

Us desitgem una molt bona festa major i que gaudiu de tots i cadascun dels actes.

Amb i pel Martí, un any més, que comenci la festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *