Publicat el Deixa un comentari

La Laia ens convida a la festa

Un nou any, comencem la temporada gegantera amb la Festa d’hivern de Barcelona. Durant un intens cap de setmana podreu gaudir de multitud d’actes amb força presència de la cultura popular catalana. Des del dia 10 fins al 12 de febrer podreu celebrar la festa amb la Laia.

Cartell de les festes
Cartell de les festes

Dels molts actes previstos, als Gegants de Sant Jaume els podreu trobar a:

La Passejada de les Laies. La cercavila nocturna on participen només les gegantes. Enguany, i de manera excepcional, tindrà lloc el dissabte 11 enlloc del dia de Santa Eulàlia.

La plantada serà a les 18h a la plaça de Sant Josep Oriol.

A les 19,15h inici del recorregut: carrer del Pi, carrer de la Cucurulla, carrer dels Boters, plaça Nova, baixada del Bisbe, carrer de Sant Sever, baixada de Santa Eulàlia, carrer dels Banys Nous, carrer de Ferran i plaça de Sant Jaume.

Seguici de Santa Eulàlia i XXX Trobada de Gegants a Ciutat Vella: la gran festa per honorar la Santa patrona en la seva diada, el diumenge 12 de febrer. Aquesta vegada la cercavila comptarà amb la participació especial de la  Muixeranga i la Nova Muixeranga d’Algemesí i els Falcons de Barcelona obrint la comitiva. Per darrera, com sempre, la gegantona Laia, les colles de Ciutat Vella i d’altres colles geganteres convidades.

Plantada a partir de les 9h a la plaça Reial.

A les 11h inici del recorregut: plaça Reial, La Rambla, carrer de la Portaferrissa, plaça Nova, carrer del Bisbe, baixada de Santa Eulàlia, carrer dels Banys Nous, carrer de Ferran i plaça de Sant Jaume.

A més a més, si no us fa por matinar, a les 8h podreu gaudir també de les Matinades de grallers, que s’inicien a la baixada de Santa Eulàlia, amb músics de totes les colles de la Ciutat anunciant que és festa grossa.

Trobareu més informació d’aquests i de la resta d’actes als webs gegantsbcn.cat, ccgbcv.cat i bcn.cat/santaeulalia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.