Publicat el 1 comentari

Felicitats Mercè! Hola 2012!

Un dia com avui de fa 3 anys, vam fer la presentació de la Mercè. Amb ella vam iniciar el procés de recuperació dels Gegants de Sant Jaume que vam culminar al 2010 amb en Ferran.

Així que si avui us acosteu a la Casa dels Entremesos, no us oblideu de felicitar-la!

Felicitats Mercè!

D’altra banda, a  la nostra secció de calendari ja fa uns dies que hi podeu trobar les primeres sortides confirmades d’aquest 2012, que anirem completant en breu. Prepareu-vos bé l’agenda, que aquest any promet un munt de trobades ben especials. Una d’elles serà la nostra IV Trobada dels Gegants de Sant Jaume que, enguany, celebrarem el dissabte 21 de juliol; preneu-ne nota!.

La propera, però, serà l’11 i el 12 de febrer a la festa d’hivern de Barcelona, Santa Eulàlia, on com cada any participarem en la passejada de les Laies i el Seguici de Santa Eulàlia. Així que ja ho sabeu: d’aquí uns dies, tornem a ballar!

Un pensament sobre “Felicitats Mercè! Hola 2012!

  1. Com passa el temps! Si sembla que va ser l’altre dia que va neixer. Felicitats Mercè!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.