Publicat el Deixa un comentari

XI Mostra de gegants de Barcelona i Festa Major al Poblenou

Des del diumenge dia 11 i com a preludi de les festes de la Mercè d’enguany, els Gegants de Sant Jaume estaran exposats al Pati Manning dins la XI Mostra de gegants de Barcelona, que es podrà visitar fins el 23 de setembre. L’horari de l’exposició serà de dilluns a diumenge de 10h a 20h.

Mostra de Gegants al Pati Manning
Mostra de Gegants al Pati Manning

El diumenge 18, però, no ens trobareu a l’exposició ja que estarem celebrant la festa major del Poblenou. La plantada serà a partir de les 10h davant la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz (mapa). A partir de les 11.30h hi haurà la presentació d’un nou gegantó i a les 12h s’iniciarà un cercavila pels carrers de barri.

Els Gegants del Poblenou
Els Gegants del Poblenou

Oi que ens vindreu a veure?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *