Publicat el Deixa un comentari

Festes de la Minerva a Sant Andreu de Llavaneres

El diumenge 17, després d’haver celebrat la trobada d’El Raval, els amics d’El Casal de Llavaneres ens van convidar a passar amb ells les Festes de la Minerva.

La trobada va comptar a més del Ferran i la Mercè amb els gegants de Lourdes (Mataró), Sant Cugat del Vallès, Montornès, El cirerer de Mataró, El Prat del Llobregat, Col.legi Labandària, Les Palmeres de Tarragona i els gegants de Llavaneres.

Detall de la plantada
Detall de la plantada
Els Gegants de Sant Jaume i, al fons, els de Montornès durant la cercavila
Els Gegants de Sant Jaume i, al fons, els de Montornès durant la cercavila

Les colles vam recórrer el centre de la població els carrers més estrets feien encara més “gegants” als nostres gegants. La trobada es va cloure davant de l’Ajuntament on una munió de gent es va concentrar per contemplar la mostra de balls. Totes les colles una a una vam fer ballar els nostres gegants per acabar amb un ball final conjunt. Gràcies, Llavaneres, i ens veiem ben aviat, el proper dissabte a la nostra trobada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *