Publicat el Deixa un comentari

25è Aniversari Gegants del Raval

Els Gegants Ramon i Lola del Raval i la seva colla estan d’enhorabona han fet 25 anys i segueixen amb tant ritme com sempre. En una data tant assenyalada no podíem faltar tots els seus veïns de Ciutat Vella que hi vam ser a celebrar amb ells aquesta data tant especial.

Els Gegants del Raval iniciant la cercavila
Els Gegants del Raval iniciant la cercavila

L’acte va comptar amb la presència excepcional dels gegants Vells de la Plaça Nova a més de les parelles del Pi, Casc Antic, Barceloneta, Sant Pere de les Puel·les i Sant Jaume. Des de fora de la Ciutat ens van acompanyar també els gegants de Girona, els de Riudoms els de Gualba.

Durant l'homenatge al carrer Guifré
Durant l'homenatge al carrer Guifré

El cercavila va arrencar de la plaça dels Àngels i ens va portar per alguns dels carrers més emblemàtics del Raval. En arribar al carrer Guifré, va tenir lloc un homenatge als impulsors i veïns del carrer on van néixer els Gegants. La trobada va haver d’acabar d’una manera una mica precipitada degut als núvols i un fort vent que amenaçaven d’espatllar la festa, però abans d’això vam tenir temps de gaudir dels balls de gala d’algunes de les parelles i dels amfitrions Ramon i Lola. Felicitats i per molts anys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *