Publicat el 1 comentari

Doble ració

Tornem a l’activitat aquest cap de setmana amb doble ració de gegants. Començarem el dissabte desplaçant-nos un xic al sud per ser al Fabulari 2011 de l’ACH Drac d’Or a l’Hospitalet de Llobregat. A partir de les 17h la plantada a la plaça de l’Ajuntament i a les 18.30h començarà el cercavila.

I sense moure’ns de l’àrea metropolitana, però aquests cop un xic al nord, el diumenge serem a la 29a Fira d’Artesania i Mostra d’activitats i Serveis del barri de Sant Roc a Badalona. A partir de les 10.30h a la Plaça roja (al costat del metro L2-Sant Roc) i durant tot el matí podreu gaudir de diversos balls dels nostres gegants i altres manifestacions de cultura popular. I si us animeu podreu acostar-vos i provar els gegants de Sant Jaume

Com veieu, teniu Festes de primavera cultura i gegants per triar. No us ho perdeu!

Un pensament sobre “Doble ració

  1. Si pogués vindria i provaria el Ferran, pero com que m’han de portar els pares no puc venir.Miraré de venir per les Festes de la Mercè

    Seguiu amb la iniciativa i endevant!

    Salut i gegants de Sant Jaume!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *