Publicat el Deixa un comentari

XVII Festes de Sant Josep Oriol

Novament vam ser presents a la celebració de les festes de Sant Josep Oriol que cada any organitzen els Amics dels Gegants del Pi.

La novetat d’enguany va ser la presència per primer cop del Ferran en el Cercavila dels Oriols, acte on els gegants homes de Ciutat Vella acompanyen els amfitrions Oriol i Mustafà del Pi en l’ofrena floral al Sant que té lloc el dissabte de les festes.

Alguns dels Gegants 'homes' de Ciutat Vella durant l'ofrena a Sant Josep Oriol
Alguns dels Gegants 'homes' de Ciutat Vella durant l'ofrena a Sant Josep Oriol

A l’endemà, i ja acompanyats de la Mercè, i també d’un grapat més de colles, vam tornar a ballar pels carrers del Gòtic. Més de 15 colles de diversos àmbits de la cultura popular: gegants, trabucaires, falcons…

Els gegants de Sant Jaume, amb l'amfitrió Mustafà del Pi
Els gegants de Sant Jaume, amb l'amfitrió Mustafà del Pi

Per acabar el matí, el Lleó de la Ciutat i la Mulassa de Barcelona, el gegantó Perot lo Lladre, l’Oriol i la Laia -els gegantons del Pi-, i en Mustafà i l’Elisenda, els gegants del Pi- van ballar plegats amb tots els seus convidats per acomiadar-nos fins al proper any. Felicitats, padrins!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *