Publicat el 1 comentari

Felicitats, novetats i 2011 en marxa

Des que el 2007 vam encetar el projecte de recuperació dels Gegants de Sant Jaume hem passat per diverses etapes. Evidentment la recuperació de les figures ha estat la nostra prioritat. És per això que la data del 25 de gener serà sempre especial per nosaltres, ja que va ser la presentació de la nostra geganta. Avui fa precisament dos anys: felicitats Mercè!
 
La colla segueix endavant i ja tenim el Ferran al carrer i aquest any esperem fer-los voltar molt tant a ell com a la Mercè. Ja podeu trobar a la secció de calendari les primeres dates que tenim compromeses per aquest 2011.
 
Enguany, però, tenim una novetat destacada i és que des d’aquest gener la colla forma part de la Coordinadora de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella i també de la Casa dels Entremesos.
La CCGBCV és l’entitat que agrupa diferents associacions ubicades Ciutat Vella i dedicades a la promoció i difusió de la cultura popular catalana tradicional. Des de la Casa dels Entremesos s’ha volgut dotar de recursos a les entitats per facilitar la seva feina i donar notorietat a les seves tasques mitjançant un espai únic al centre de la Ciutat on exposar les seves figures i dur a terme tot tipus d’activitats culturals.
 
Estem molt contents d’haver passat a formar part d’aquesta entitat amb la que compartim afinitats i il·lusions. Així doncs, si a partir d’ara voleu trobar en Ferran i la Mercè, sempre que no siguin en una sortida, els podreu contemplar a la seva nova llar, a la Casa dels Entremesos.
Exposició a la Casa dels Entremesos
I després d’aquest trasllat tant significatiu, toca començar l’any amb força i empenta. I quin millor moment que les festes de Santa Eulàlia a Barcelona? Ja estem preparats per a que arribi el 12 de febrer per poder sortir amb la Mercè i totes les gegantes de Ciutat Vella a la Passejada de les Laies, que sortint de la plaça de Sant Josep Oriol recorrerà a partir de les 19h els carrers més cèntrics. I el diumenge 13 de febrer al matí, el cercavila de Santa Eulàlia amb les colles de la CCGBCV i d’altres convidades.

Un pensament sobre “Felicitats, novetats i 2011 en marxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *