Publicat el Deixa un comentari

La Casa dels Entremesos participa donant suport a la Marató de TV3


Un any més la televisió pública de Catalunya juntament amb la Fundació “La Marató de TV3” realitzen la Marató, un projecte solidari que té la intenció d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que encara no tenen curació, gràcies, entre altres, a diferents activitats populars que es realitzen arreu de Catalunya. Enguany és realitzarà el diumenge 19 de desembre i va destinada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Des de La Casa dels Entremesos volem col·laborar en aquesta iniciativa i per això hem organitzat una activitat per al mateix dia de La Marató.L’activitat consisteix en un Fotomatón en el que us volem convidar a fotografiar-vos amb les diferents figures de La Casa dels Entremesos i, amb totes les vostres fotografies, construir el logotip de la Marató. Al llarg del dia 19 de desembre entre les 9:00h i les 20:00h hi haurà exposades moltes de les figures que trobareu a La Casa dels Entremesos, a la Plaça Nova, on fent un donatiu de 2€ us podreu fer una fotografia i col·laborar en aquesta iniciativa solidària.

Esperem que us engresqueu i ens vingueu a veure el proper diumenge dia 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *