Publicat el Deixa un comentari

XVIII Trobada de Gegants a Sant Climent de Llobregat

El passat dissabte 20 vam ser a la XVIII Trobada de Gegants i II i Mostra de grups folklòrics que va tenir lloc a Sant Climent de Llobregat. Va ser una trobada amb una nodrida representació de gegants del Baix Llobregat, però a més de gegants va destacar per reunir gran quantitat de capgrossos, bèsties i altres elements com el Ball de Gitanes o Ball de Bastons.

Els Gegants de Sant Jaume durant el cercavila
Els Gegants de Sant Jaume durant el cercavila

La mostra de grups folklòrics es va dur a terme a la Plaça de la Vila i va comptar amb balls i demostracions de cadascun dels grups representats. Aquesta mostra va ser el preludi del cercavila que ens duria pels estrets carrerons de Sant Climent, arribant de nou a la Plaça de la Vila on vam celebrar l’Esclat Fi de festa amb l’encesa de les bèsties de foc, ball conjunt de totes les colles i una sonora traca final. Va ser una tarda freda, però el caliu dels geganters i companys de Sant Climent ens va acompanyar tota l’estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *