Publicat el Deixa un comentari

Acabant temporada

Els geganters de Sant Jaume ens estem preparant per a les que seran les darreres sortides d’aquest 2010. Ja estem preparant amb il·lusió el calendari del 2011, però de moment acabarem temporada amb dues sortides d’exepció.

  • El proper dissabte 20, serem a Sant Climent de Llobregat participant en la seva Trobada de Gegants i Mostra de Grups Floklòrics. A partir de les 17h tindrà lloc la plantada a la Plaça de la Vila.

  • I el diumenge 28 de novembre, celebrarem la Festa Major de Sant Andreu del Palomar. Un cercavila on podreu gaudir de gran quantitat de parelles de gegants i on la gresca està assegurada. En aquest enllaç podreu trobar tots els detalls de la festa.

No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *