Publicat el 2 comentaris

25a Trobada de Gegants i Capgrossos de Molins de Rei

I tot sortint de la festa major de les Corts, vam aterrar al dia següent a una altra vila celebrant festes: Molins de Rei.

Els amfitrions, Gegants Nous i Vells de Molins de Rei
Els amfitrions, Gegants Nous i Vells de Molins de Rei

Al voltant de la plaça dels Països Catalans ens vam reunir una nodrida representació de colles d’arreu del Principat i també de molt més enllà, destacant colles del País Valencià i fins i tot de Navarra. Enguany, van comptar també amb uns convidats especials: els gegants Chopin i Sand que van ser batejats durant les festes de la Mercè del passat setembre.

Els gegants d'Ablitas i els gegants de Sant Jaume
Els gegants d'Ablitas i els gegants de Sant Jaume

El cercavila va recórrer els carrers més cèntrics de Molins, trobant un dels seus punts àlgids a la zona del mercat, on el doble pas de la comitiva va aplegar gran quantitat de gent. L’altre punt fort fou l’arribada a la plaça de la Vila, on les colles van anar sent presentades una a una a la seva arribada.

Per acabar l’acte, els gegants amfitrions ens van oferir el seu ball a quatre i totes les colles van participar d’un ball final culminat per un esclat pirotècnic i de confeti. Felicitats als molinencs per la festa!

2 pensaments sobre “25a Trobada de Gegants i Capgrossos de Molins de Rei

  1. Hola,
    sóc el Pau de solsona,els vostres gegants són preciosos, vaig veure com feien el Ferran, no res, només fer-vos aquest comentari.

    Potser quan sigui gran contacto amb vosaltres i parlem més seriament.

    Salut i gegants!

  2. Salutacions, Pau. Des de la colla també n’estem molt contents amb la feina de’n Manel, estem completament d’acord, són ben macos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *