Amb les emocions de la Mercè’10 encara ben vives, vam fer el salt al Baix Llobregat per participar d’una altra festa major: la d’El Prat.

La plantada, a la plaça de la Vila, marcava el punt d’inici de la jornada i va aplegar totes les colles participants abans d’iniciar el cercavila.

Plantada a la plaça de la Vila

Plantada a la plaça de la Vila

Serpentejant pels carrers d’El Prat, vam fer cap als Jardins Fondo d’en Peixo, on es van veure balls de lluïment i on vam cloure la trobada amb un ball conjunt.

La Mercè i el Ferran en un instant del seu ball

La Mercè i el Ferran en un instant del seu ball

Es tractava de la primera sortida del nostre gegant Ferran fora de la ciutat de Barcelona i ens va fer una gran il·lusió que fos precisament aquí, on vam retrobar-nos amb les nostres padrines de carn i ossos, el grup de Gralleres d’El Prat. Malgrat tot no hi vam poder ser tots: la Mònica, una d’elles, ens va deixar enguany i això va fer el dia molt especial i difícil. Des d’aquí volem unir-nos a l’homenatge que li va fer la seva colla en un dia tant significatiu: seràs sempre amb nosaltres.

Però tot segueix endavant i aquest proper cap de setmana seguim sense aturar-nos: el dissabte serem a la festa major de Les Corts, plantada a partir de les 18h a l’Av. Diagonal amb Joan Güell i el diumenge a partir de les 9h a Molins de Rei. No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *