Publicat el Deixa un comentari

XXIII Trobada de gegants d’El Prat de Llobregat

Amb les emocions de la Mercè’10 encara ben vives, vam fer el salt al Baix Llobregat per participar d’una altra festa major: la d’El Prat.

La plantada, a la plaça de la Vila, marcava el punt d’inici de la jornada i va aplegar totes les colles participants abans d’iniciar el cercavila.

Plantada a la plaça de la Vila
Plantada a la plaça de la Vila

Serpentejant pels carrers d’El Prat, vam fer cap als Jardins Fondo d’en Peixo, on es van veure balls de lluïment i on vam cloure la trobada amb un ball conjunt.

La Mercè i el Ferran en un instant del seu ball
La Mercè i el Ferran en un instant del seu ball

Es tractava de la primera sortida del nostre gegant Ferran fora de la ciutat de Barcelona i ens va fer una gran il·lusió que fos precisament aquí, on vam retrobar-nos amb les nostres padrines de carn i ossos, el grup de Gralleres d’El Prat. Malgrat tot no hi vam poder ser tots: la Mònica, una d’elles, ens va deixar enguany i això va fer el dia molt especial i difícil. Des d’aquí volem unir-nos a l’homenatge que li va fer la seva colla en un dia tant significatiu: seràs sempre amb nosaltres.

Però tot segueix endavant i aquest proper cap de setmana seguim sense aturar-nos: el dissabte serem a la festa major de Les Corts, plantada a partir de les 18h a l’Av. Diagonal amb Joan Güell i el diumenge a partir de les 9h a Molins de Rei. No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *