Publicat el Deixa un comentari

II Trobada dels Gegants de Sant Jaume (i 3)

[Aquest article segueix de II Trobada dels Gegants de Sant Jaume (2)]

Cloem amb aquest article el resum del que va ser la nostra II Trobada.

Un cop finalitzat l’acte de benedicció, la Mercè i el Ferran van enfilar en direcció a la plaça de Sant Miquel, on van col·locar-se a l’entrada de la plaça per donar la benvinguda i les gràcies a totes les colles participants.

Recull de les entrades a plaça dels gegants participants
Recull de les entrades a plaça dels gegants participants

La presentació del Ferran fou un fet excepcional, i això ens va ajudar a que es donessin en aquell dia uns quants fets també ben excepcionals. Reunir de nou els nostres padrins va ser una experiència fantàstica. Els companys de la Faràndula de Badalona van voler portar en Rigolf, que en comptades ocasions ha sortit de Badalona. La Rosa del Poble Sec, passejava per primer cop després de la seva trobada amb el nou vestuari. I a totes i cadascuna de les colles i geganters que van aportar el seu ajut a fer gran la trobada, de nou, gràcies.

Un cop reunits a la plaça, amb els músics de les colles sobre l’escenari, vam acomiadar-nos fins l’any que ve, amb un ball conjunt de tots els gegants.

Un instant del ball final
Un instant del ball final

I a partir d’ara, a passejar amb moltes ganes el nouvingut Ferran i la Mercè. Fins a la III Trobada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *