Publicat el Deixa un comentari

II Trobada dels Gegants de Sant Jaume (2)

[Aquest article segueix de II Trobada dels Gegants de Sant Jaume (1)]

El cercavila va enfilar cap a la plaça de Sant Jaume, on totes les colles van poder fer els seus primers balls de lluïment i tot seguit vam dirigir-nos cap a la zona de la plaça de la Mercè passant pel carrer de la Ciutat, Regomir i Ample.

La Mercè i en Ferran, davant l'Ajuntament
La Mercè i en Ferran, davant l'Ajuntament

Pel carrer de la Mercè, vam fer entrada a la plaça homònima, presidida per la Basílica de la nostra patrona. A partir d’aquest punt, vam recórrer en sentit muntanya pel carrer d’Avinyó fins al carrer Ferran. I pel carrer Ferran fins  la  la Parròquia de Sant Jaume Apòstol, on ens esperava un altre dels moments significatius del dia, la benedicció del Gegants de Sant Jaume.

Davant la portalada històrica de la parròquia de Sant Jaume Apòstol
Davant la portalada històrica de la parròquia de Sant Jaume Apòstol

En un acte breu i emotiu i acompanyats pels nostres padrins d’excepció, els Gegants del Pi i de Santa Maria del Mar, en Ferran i la Mercè i tots els qui els acompanyaven van rebre de Mn. Manel Abadias i Mn. Ignasi Mora la benedicció.

En Ferran, en el moment de rebre la benedicció
En Ferran, en el moment de rebre la benedicció. Foto: Julian Muñoz

Tan sols ens queda un breu recorregut de tornada fins la plaça de Sant Miquel, que explicarem en el tercer dels articles dedicat a la nostra II trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *