Publicat el Deixa un comentari

Us presentem… en Ferran!

En Ferran i la Mercè
En Ferran i la Mercè

Ha costat, s’ha fet pregar, però finalment ja el tenim aquí! La Mercè ja té amb qui compartir balls i fer gresca. Estem molt contents de tenir en Ferran amb nosaltres i molt feliços d’haver pogut compartir un dia tant important com aquest amb tots vosaltres. A totes les colles, a tots els geganters i músics, als nostres padrins, a tota la gent que us heu acostat a Sant Miquel: moltes gràcies!

0 pensaments sobre “Us presentem… en Ferran!

  1. Per molts anys companys!
    Sapigueu que heu regalat un nou tresor a la nostra ciutat amb la recuperació definitiva d’aquesta antiga parella de gegants que tantes i tantes històries devien d’haver protagonitzat en un passat llunyà.
    Per fi heu fet realitat el vostre somni, a pesar de dificultats i inclemències.
    Però gràcies a tots vosaltres i a la pinya que heu fet, avui podem dir que els gegants de Sant Jaume tornen a ballar pel… (ja se’ns ocorrirà el què).
    Nico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *