Completem la informació sobre la cada cop més propera Trobada gegantera dels Gegants de Sant Jaume. Com ja sabeu, la plantada tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel de Barcelona i serà a partir de les 17:30h.  A les 18h tindrà lloc l’acte de presentació del nou gegant i tot seguit, iniciarem un cercavila pels carrers del barri Gòtic.  Finalment tornarem a la plaça de Sant Miquel on tindrà lloc la cloenda de l’acte.

En aquest dia tant especial, ens acompanyaran les colles de:

  • Gegants del Casc Antic
  • Gegants del Pi
  • Gegants de Sant Pere de les Puel·les
  • Gegants de Sant Andreu del Palomar
  • Gegants del Poble Sec
  • Gegants del carrer Princesa
  • La Faràndula de Badalona
  • Gegants de Molins de Rei
  • Gegants d’El Prat de Llobregat
  • Gegants de Vilanova i la Geltrú

Ja ho tenim tot a punt! I estem impacients per a que arribi aquest dia. Però abans d’això, aquest proper dissabte 17 anem a veure la Rosa i l’Armand. Ens trobareu a partir de les 18h a la plaça de Santa Madrona en la Trobada de Gegants del Poble Sec.

0 comments on “Més dades sobre la II Trobada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *