Publicat el Deixa un comentari

Més dades sobre la II Trobada

Completem la informació sobre la cada cop més propera Trobada gegantera dels Gegants de Sant Jaume. Com ja sabeu, la plantada tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel de Barcelona i serà a partir de les 17:30h.  A les 18h tindrà lloc l’acte de presentació del nou gegant i tot seguit, iniciarem un cercavila pels carrers del barri Gòtic.  Finalment tornarem a la plaça de Sant Miquel on tindrà lloc la cloenda de l’acte.

En aquest dia tant especial, ens acompanyaran les colles de:

 • Gegants del Casc Antic
 • Gegants del Pi
 • Gegants de Sant Pere de les Puel·les
 • Gegants de Sant Andreu del Palomar
 • Gegants del Poble Sec
 • Gegants del carrer Princesa
 • La Faràndula de Badalona
 • Gegants de Molins de Rei
 • Gegants d’El Prat de Llobregat
 • Gegants de Vilanova i la Geltrú

Ja ho tenim tot a punt! I estem impacients per a que arribi aquest dia. Però abans d’això, aquest proper dissabte 17 anem a veure la Rosa i l’Armand. Ens trobareu a partir de les 18h a la plaça de Santa Madrona en la Trobada de Gegants del Poble Sec.

0 pensaments sobre “Més dades sobre la II Trobada

 1. Volem fotos d’en Ferran!!! jajaja

 2. Aviat, aviat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *