Publicat el Deixa un comentari

III Trobada de Gegants al Front Marítim de Badalona

Amb l’estiu en plena efervescència, hi ha qui pot pensar que fa més temps de platja que de gegants, però els companys de la Faràndula de Badalona ens van ajudar a trencar tòpics. Juntament amb els seus gegants, vam unir-nos a la celebració de les festes del barri del Front Marítim de Badalona on vam poder gaudir amb totes les figures ben bé a la vora de la platja.

Foto de família, just abans de començar
Foto de família, just abans de començar

Arrencant des d’un espai emblemàtic de Badalona, la fàbrica de l’Anís del Mono, el cercavila va avançar tota l’estona en paral·lel al litoral, entretenint-nos en les àmplies places i espais d’aquest nou barri.  Arribats al límit amb la zona del port de Badalona vam ballar tots plegats abans de prendre uns instants per refer-nos i aplaudir els castells dels “micacos”, els Castellers de Badalona, que també van voler ser a la festa.

En Rigolf de Poià, de la Faràndula, en plena acció
En Rigolf de Poià, de la Faràndula, en plena acció

Desprès, vam desfer el camí fins al punt d’origen, agraint el sol més relaxat de darrera hora de la tarda, vam ballar altre cop per acabar acomiadant-nos fins a la propera amb un clàssic Passi-ho bé.

Moltes felicitats als companys de La Faràndula de Badalona per la seva festa,  per la seva atenció i complicitat. Ens retrobarem ben aviat en la nostra II Trobada, el 24 de juliol, on seran una de les colles participants i també seran testimoni d’excepció d’una gran sorpresa…

0 pensaments sobre “III Trobada de Gegants al Front Marítim de Badalona

  1. Tinc un munt de fotos d’aquest disabte, gegants, xocolatada, etc…
    Si esteu interesats us las puc fer arribar a l’e-mail que dieu.

    Salutacions

  2. Per al David, i per a tots aquells que ho vulgueu, recordeu que podeu contactar amb nosaltres a info@gegantssantjaume.cat o visiteu la secció “Contacte” per altres vies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *