Publicat el Deixa un comentari

XVIII Trobada de Gegants del Casc Antic

Per segon any consecutiu, vam visitar els nostres padrins del Casc Antic en la seva festa. Dos cercaviles simultanis van omplir els barris de La Ribera, Santa Caterina i Sant Pere de música, de gent i, sobretot, de gegants. Els amfitrions eren en Peret i la Marieta. Molt ben acompanyats això sí pel Rei Salomó i la Reina de Saba, la Caterina, en Tinet i el Dofí de Barcelona.

La Mercè i els gegants de la Sagrada Família
La Mercè i els gegants de la Sagrada Família

La Mercè va ballar en la comitiva encapçalada pels gegants de Santa Maria del Mar que sortia del Passeig del Born per acabar confluint al mercat de Santa Caterina. Durant una bona estona vam sorprendre locals i foranis que es donaven cita als carrers del centre.

Un detall de la plantada sota els porxos del mercat
Un detall de la plantada sota els porxos del mercat

Amb l’entrega de records i un ball conjunt de totes les colles, vam entonar el passi-ho bé, i fins l’any que ve! Felicitats, i fins la propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *