Publicat el Deixa un comentari

Pregó de Sant Just i festes de Llefià

El divendres 11,  l’Associació d’Amics de Sant Just va voler que fóssim de nou presents en l’obertura de les festes del barri, i hi vam participar en un petit cercavila pels carrers del Gòtic que anunciava l’inici de la festa. Arrencant des de la plaça del Pi, vam ballar pels carrers més cèntrics de la ciutat i, un cop arribats a la plaça de Sant Just, vam poder veure el lluïment de grups de percussió, de diables, cant coral i el pregó que donava per iniciades les festes.

Ball a la plaça de Sant Jaume
Ball a la plaça de Sant Jaume

A l’endemà vam tornar a Badalona, aquest cop al barri de Llefià on es celebraven les festes de Sant Antoni i la Fira d’entitats. Convidats pel grup de diables Kapaoltis, vam sortir a ballar pels carrers del barri acompanyats del seu infernal gegant i el pintoresc grup de capgrossos. Un dels moments divertits del dia, fou quan tots plegats vam posar per a aquesta foto de família:

La Mercè, amb els seus companys de Llefià
La Mercè, amb els companys de Llefià

Felicitats a Sant Just i Llefià per les seves festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *