Publicat el Deixa un comentari

On hem estat i on serem, camí del 24 de juliol

Ens havien quedat al tinter unes quantes històries per explicar, començant per la diada de Sant Jordi, on vam voler sortir a celebrar al costat de la gent un dia tant popular i nostre.

Parada per Sant Jordi al carrer Ausiàs Marc

I just al dia següent, el 24 d’abril vam ser a l’Hospitalet de Llobregat per donar la benvinguda a dos nous gegants molt especials de l’ACH Drac d’or, els gegants Mortadelo i Filemon, que van generar gran expectació i van convocar gran quantitat de parelles per veure’ls néixer.

Un detall de la plantada, a l'Hospitalet
Les estrelles de la festa

I una altra trobada que no ens vam voler perdre: per segon any vam tornar a Badalona on la Fundació Ateneu de Sant Roc organitza cada any el primer diumenge de maig, i ja en van 28, la seva Fira d’artesania i mostra d’entitats on la cultura popular catalana s’uneix i agermana amb cultures i tradicions d’arreu.

La Mercè entre la gent que omplia la fira
Pilar de 4, dels castellers de Badalona

Aquest any, la Mercè hi va anar molt ben acompanyada pels capgrossos que han recuperat enguany el grup de diables Kapaoltis, del barri de Llefià.

I després de tot això, agafem amb ganes aquest juny i juliol i no pararem de voltar. Ben aviat, tindreu l’oportunitat de veure’ns fer ballar de nou la Mercè:

  • El divendres 11 de juny, a la tarda, donant el tret de sortida de les festes del barri de Sant Just, a Barcelona
  • El dissabte 12 de juny, al matí, a les festes de Sant Antoni de Llefià, a Badalona
  • El dissabte 26 de juny, a la tarda, a la trobada dels Gegants del Casc Antic de Barcelona
  • … i al juliol no baixem el ritme: serem de nou a Badalona, al Poble Sec i culminarem el mes el dissabte 24 amb la nostra II Trobada dels Gegants de Sant Jaume, una trobada que  ja que estem preparant amb il·lusió i on prometem sorpreses molt interessants… estigueu atents!
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *