Publicat el Deixa un comentari

Celebrem Sant Jordi al carrer

Després de la gran acollida de l’any passat, tornem a sortir al carrer per a fer visible el món geganter en una diada tant especial per la cultura catalana com la de Sant Jordi.

Per això, els Gegants de Sant Jaume estarem celebrant el proper 23 d’abril durant tot el dia a la cantonada dels carrers Ausiàs Marc i Bruc de Barcelona (veure mapa). Allà podreu veure de prop la nostra geganta Mercè i, si voleu, col·laborar amb nosaltres comprant algunes roses. Us hi esperem!

Properes sortides

  • Quasi sense descansar d’aquest Sant Jordi,  la Mercè i tots els geganters de Sant Jaume serem el proper dissabte 24 d’abril a partir de les 17h a la Plaça de l’Ajuntament l’Hospitalet de Llobregat, al Fabulari 2010: l’acte de presentació dels nous gegants Mortadelo i Filemón de l’A.C.H. Drac d’Or.
  • I la setmana següent, tornarem a col·laborar amb la Fundació Ateneu de Sant Roc en la seva Fira d’Artesania. Serem durant tot el matí del 2 de maig a la plaça Roja de Badalona.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *