Publicat el Deixa un comentari

Santa Eulàlia 2010: Passejada de les Laies

La Festa d’hivern de Barcelona és sempre un moment especial pels geganters ja que es tracta d’una celebració amb moltes peculiaritats que la fan entranyable. Per exemple la Passejada de les Laies. Un cercavila nocturn, on només hi ha Gegantes, i una de les poques ocasions on podem veure la geganta centenària de la Plaça Nova al carrer. La festa va començar amb un espectacle especialment pensat per la mainada, on s’anaven presentant les diferents gegantes. Un parell de moments d’aquell dia:

La Mercè amb la geganta del carrer Princesa
La Mercè amb la geganta del carrer Princesa
Entrant a plaça, davant de l'Ajuntament
Entrant a plaça, davant de l'Ajuntament

Ben aviat completarem el recull d’aquestes festes de Santa Eulàlia amb la Trobada de Gegants del diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.