La Festa d’hivern de Barcelona és sempre un moment especial pels geganters ja que es tracta d’una celebració amb moltes peculiaritats que la fan entranyable. Per exemple la Passejada de les Laies. Un cercavila nocturn, on només hi ha Gegantes, i una de les poques ocasions on podem veure la geganta centenària de la Plaça Nova al carrer. La festa va començar amb un espectacle especialment pensat per la mainada, on s’anaven presentant les diferents gegantes. Un parell de moments d’aquell dia:

La Mercè amb la geganta del carrer Princesa

La Mercè amb la geganta del carrer Princesa

Entrant a plaça, davant de l'Ajuntament

Entrant a plaça, davant de l'Ajuntament

Ben aviat completarem el recull d’aquestes festes de Santa Eulàlia amb la Trobada de Gegants del diumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *