Publicat el Deixa un comentari

Carnavalassu 2010

Cartell del Carnavalassu 2010

Donant el tret de sortida del que seran les festes del Carnestoltes, el dissabte vam participar en la rua del Carnavalassu 2010. Organitzada per Joves del Centre i Sambao, associacions juvenils dels barris Gòtic i Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Un bast recorregut ens va portar pels carrers dels dos barris, sortint de la plaça de la Mercè i arribant al Palau de la Música. Durant les més de dues hores de rua, vam ser acompanyats del grup de músics de la colla del Casc Antic, que hi eren presents amb el seu Dofí. En el cercavila també hi van participar grups de samba i percussió que van deixar sentir els seus ritmes pels estrets carrers de la zona.

El Dofí de Barcelona
El Dofí de Barcelona, fotografia de Roser Batallé

Al pas per la Plaça de les Beates, davant de Casa dels Entremesos, cadascun dels grups participants de la festa va ser rebut i aplaudit sota una pluja de confeti en un dels moments més lluïts de la nit.

La Mercè sota el confeti
La Mercè sota el confeti, fotografia de Joves del Centre

Va ser una rua ben animada i colorista, que la nostra geganta Mercè no es va voler perdre. Moltes gracies per convidar-nos-hi!

I recordeu que seguim sense baixar el ritme, el proper cap de setmana tindrem gegants en ració doble: el divendres 12, totes les gegantes surten a la passejada de les Laies, a partir de les 19h a la Plaça de Sant Josep Oriol. I diumenge 14, a partir de les 11h, la XXVIII Trobada de Gegants a Ciutat Vella i Seguici de Santa Eulàlia, sortint de la Plaça Reial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *