Publicat el Deixa un comentari

25 de gener: Any I

Avui fa justament un any que la geganta Mercè apareixia ballant per primer cop a la plaça de Sant Miquel de Barcelona. Aquell dia es va culminar una feina que feia dos anys que ens tenia en marxa.

Durant aquest any, hem estat presents en prop de 20 esdeveniments del món geganter i la cultura popular. I el que és més important, tenim la il·lusió per a que en siguin molts més i per molts anys.

Com a record d’aquell dia, un parell d’imatges molt significatives per nosaltres, les primeres imatges que tenim nostra geganta Mercè, obra de’n Manel Casserres i Solé.

Tot just quan estava prenent forma, l’escultura de fang:

Escultura en fang de la Mercè
Escultura en fang de la Mercè

Un cop acabada la testa, tot just acabada de pintar:

Bust acabat de la Mercè
Bust acabat de la Mercè

Aprofitem per agrair a totes les persones, entitats i estaments que han cregut en nosaltres, que ens han donat suport i ens han ajudat a fer més gran la festa i la cultura popular, esperem poder comptar amb tots en els propers anys també. Gràcies!

I després d’un petit recés hivernal, la Mercè i tota la colla ja tornem amb les piles ben carregades. Anoteu bé les properes dates on ens podreu trobar:

  • 6 de febrer: al “Carnavalassu 2010”, la rua jove de Carnaval pels carrers del Gòtic. A la tarda, sortint a la plaça de la Mercè
  • 12 de febrer: Passejada de les Laies, a la tarda, el cercavila més femení de les festes de Santa Eulàlia.
  • 14 de febrer: Trobada de Gegants de Ciutat Vella, al matí, cercavila gros de les festes de Santa Eulàlia.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *