Publicat el Deixa un comentari

Inauguració del Pessebre de Santa Maria del Mar

Des de l’Associació d’Amics del Pessebre de Santa Maria del Mar ens van convidar  l’acte solemne de la inauguració del seu espectacular pessebre.

La Mercè amb la Mulassa de Barcelona durant la plantada
La Mercè amb la Mulassa de Barcelona durant la plantada

L’acte es va estructurar en un petit cercavila pels voltants de la Basílica que va comptar amb la presència dels Bastoners del Casc Antic, el Bou i la Mulassa de Barcelona, la geganta Mercè de Sant Jaume i tancant la comitiva els nostres padrins, el rei Salomó i la reina de Saba de Santa Maria del Mar. Una gran quantitat de curiosos es van apropar en sentir el toc festiu de les gralles, els balls de bastons i la imponent presència dels gegants.

Entrant a la Basílica de Santa Maria del Mar
Entrant a la Basílica de Santa Maria del Mar

Un cop arribats a les portes de Santa Maria del Mar, totes les figures i la colla de Bastoners van fer entrada al temple on van ser testimonis d’excepció de la benedicció i obertura al públic del pessebre. Un projecte que ha anat creixent any a any des de’n fa 7 al recer d’un grup de gent entusiasta que treballa per aconseguir un espai inigualable. El pessebre ocupa l’espai de la cripta de Sant Cugat, sota l’altar major.

Els gegants, testimonis de la benedicció
Els gegants, testimonis de la benedicció

Felicitem des d’aquí l’Associació per la feina feta i us animem a visitar el pessebre, teniu temps fins al 10 de gener!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *