Publicat el Deixa un comentari

Festa Major’09 de Sant Andreu del Palomar

Una de les trobades amb més ressó del calendari barceloní, és sens dubte la de la festa major de Sant Andreu del Palomar. I ho és tant per la gent que aplega al llarg del seu ampli recorregut pel barri com per la quantitat i varietat de colles que congrega. En aquest any de l’estrena de la nostra geganta Mercè, no volíem faltar a una cita com aquesta.

Davant la parròquia de Sant Andreu del Palomar
La Mercè, davant la parròquia de Sant Andreu del Palomar

La trobada va aplegar prop de 30 colles geganteres a més de trabucaires, grups d’esplai, grups de les diferents ampes de les escoles del barri.

Durant la plantada
Els coloms de Sant Andreu i la resta de colles durant la plantada

La plantada fou al davant de la plaça Orfila on, al punt de les dotze, es va desplegar la tradicional pancarta que dóna el tret de sortida a les Festes. El cercavila es va posar en marxa enfilant pel passeig de Torres i Bages fins al carrer Palomar per acabar atravessant tot el carrer Gran de Sant Andreu.

Algun núvol ploraner ens va voler donar un ensurt, però finalment la diada va cloure d’allò més animada amb un ball i l’entrega de records a la tarima situada davant del centre cívic

Tot ballant per Sant Andreu
Tot ballant per Sant Andreu

Durant el cercavila vam poder compartir estones amb alguns dels amics de la Colla del Casc Antic, que degut a un petit problema no van poder comptar amb els seus gegants aquell dia, però sí que ho van fer amb tot el seu potencial humà.

Felicitats als andreuencs per les festa major i a la colla de Sant Andreu per la trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *