Publicat el Deixa un comentari

XVI Trobada Gegantera de Sarrià

I després d’un dissabte a Les Corts, vam enfilar al dia següent cap a Sarrià. Allà ens esperaven en Gervasi, la Laieta, el gegantó Blauet, el gegant dels Ferrocarrils de Sarrià i els Capgrossos de Sarrià per celebrar la seva festa.

Plantada a la Plaça de la Vila
Plantada a la Plaça de la Vila

A més de la Mercè i totes les figures amfitriones, la trobada va comptar amb la presència dels Gegants de Gràcia, de Cubelles, del Clot, de la Plaça Nova i de Sants.

Voltant pels carrers de Sarrià
Voltant pels carrers de Sarrià

El cercavila va discórrer, molt animat, pels costeruts carrers del barri. Més d’un dels geganters i grallers va haver de prendre una bona alenada d’aire en acabar la feina.

En acabar, les colles van ser presentades una a una des de l’ajuntament del districte presentant cadascuna els seus balls.

Detall del ball de la Mercè entrant a plaça
Detall del ball de la Mercè entrant a plaça

Per acabar, vam ballar tots junts en un comiat de germanor, tot retirant-nos i deixant l’espai als castellers, que ja esperaven el seu moment.

Com a recull final, en aquest video podeu veure diversos moments de la festa.  Durant el cercavila vam tenir el plaer de compartir una bona estona i uns quants balls amb els geganters de Cubelles, que aquest dia venien amb el seu gegant Charlie Rivel. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *