El diumenge 27 vam ser presents a la Festa Major d’El Prat de Llobregat, vila molt especial per nosaltres, ja que les seva colla de grallers van ser els nostres padrins en la presentació de la Mercè.

Va ser una trobada molt nodrida on vam poder veure, a més de la nostra geganta Mercè, les colles de Castelldefels, Sant Feliu de Guíxols, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Cerdanyola del Vallès, Sant Josep de L’Hospitalet de Llobregat, el Drac d’Or de Santa Eulàlia de L’Hospitalet, Sant Carles de la Ràpita, Sant Quirze del Vallès i Capgrossos la Florida.

Començant el cercavila

Començant el cercavila

Acompanyant-nos i acollint-nos, també hi van ser totes les figures pròpies d’El Prat:  Colla de gegants del Prat, Capgrossos del Prat, Colla gegantera Delta del Prat de Llobregat, AMPA del Col.legi Mare de déu del Carme, AMPA del CEIP Charles Darwin, AMPAS de l’IES Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Dr. Trueta.

La Mercè, durant el ball final

La Mercè, durant el ball final

El cercavila, va passejar-se per tots els racons del centre de la vila i va acabar al parc d’en Peixo on totes les colles van ballar abans del final de festa i l’entrega de records.

Felicitats per la festa a tots els pratencs!

I recordeu que el proper cap de setmana tenim ració doble de Gegants de Sant Jaume: celebrarem dues Festes Majors, el dissabte 3 al barri de les Corts (18h a Av. Diagonal / Joan Güell) i diumenge 4 a Sarrià-Sant Gervasi (10h a Pl. Sarrià).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *