Publicat el Deixa un comentari

Preparant la Mercè’09 i la tardor

Després d’un petit parèntesi estival, els geganters de Sant Jaume tornem a l’activitat amb força i per això en les properes setmanes podreu gaudir de la nostra geganta Mercè en diverses ocasions. Us en fem un petit recull per a que no us en perdeu ni una.

Mercè'09
El cartell de la Mercè'09
  • Des del diumenge 13 de setembre fins que comencin les festes, la geganta Mercè està exposada en la IX Mostra de Gegants de Barcelona, al pati Manning (c/ Montalegre 7).
  • El 23 de setembre, participarem en la Xambanga de Gegants: a partir de les 21h sortint de la Pl. dels Àngels i arribant a Pl.  de Sant Jaume.
  • El 24 de setembre, diada de la Mercè,  participarem al Matí Gegant: a partir de les 10h a la Pl. de Sant Jaume i també a la Cavalcada de Gegants, a partir de les 18h a la Pl. de la Universitat. Enguany la Cavalcada homenatja a barcelonins il·lustres: Joan Amades, Ildefons Cerdà i Narcís Monturiol.

Per a més informació sobre tots els actes geganters de les festes de la Mercè, us podeu adreçar a la web de la Coordinadora de Geganters de Barcelona.

I, a més de tots els actes de la Mercè:

  • Sense deixar acabar les festes de la nostra ciutat, ens podreu trobar el diumenge 27 a la Festa Major d’El Prat de Llobregat.
  • El primer cap de setmana d’octubre a la trobada de Sarrià-Sant Gervasi.

Ens trobem arreu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *