Publicat el Deixa un comentari

I Trobada dels Gegants de Sant Jaume (1)

El 25 de juliol de 2009 serà una diada de Sant Jaume que recordarem sempre d’una manera molt especial.  Les colles del Pi, Casc Antic, Sant Pere de les Puel·les, Poble Sec i Sarrià ens van voler fer l’honor d’acompanyar-nos en la nostra I Trobada. Els volem donar les gràcies per voler compartir la festa amb nosaltres!

La Mercè i els gegantons del Pi durant la plantada
La Mercè i els gegantons del Pi durant la plantada
La Gegantona i els Gegants del Casc Antic, els Gegants de Sant Pere de les Puel·les, la Geganta del Poble Sec i el gegantó de Sarrià
La Gegantona i els Gegants del Casc Antic, els Gegants de Sant Pere de les Puel·les, la Geganta del Poble Sec i el gegantó de Sarrià

La plaça de Sant Miquel, al bell mig de Barcelona, va acollir l’inici i el final de la celebració. Les colles es van anar aplegant en aquest punt, tot despertant la curiositat d’aquells qui passejaven per la Barcelona vella. A la plaça, els esperava la nostra geganta Mercè per donar-los la benvinguda. Finalment, es van aplegar a la plantada l’Oriol i la Laia, gegantons del Pi; la gegantona Cati i els gegants Peret i Marieta, del Casc Antic; els gegants Pere i Constança, de Sant Pere de les Puel·les; la geganta Rosa del Paral·lel, del Poble Sec i el gegantó Blauet, de Sarrià.

Comença el cercavila!
Comença el cercavila!

Després d’un breu discurs de salutació vam emprendre la primera part del cercavila que ens va portar ballant des de la plaça de Sant Miquel passant pels carrers dels Gegants, Palau, Comtessa de Sobradiel, Avinyó i Ample fins a la plaça de la Mercè.

Tot baixant cap a plaça de la Mercè
Al carrer Palau, tot baixant cap a plaça de la Mercè

I tot ballant pel carrer Ample, vam arribar a la plaça de la Mercè, però això us ho explicarem un altre dia…

[Aquest article continua a I Trobada dels Gegants de Sant Jaume (2)]

0 pensaments sobre “I Trobada dels Gegants de Sant Jaume (1)

  1. FELICITATS COMPANYS

  2. Moltes felicitats colla de Sant Jaume

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *