Publicat el Deixa un comentari

Fira d’artesania de Sant Roc

La Fundació Ateneu de Sant Roc, a Badalona, ens va convidar a participar a la 27a edició de la seva Fira d’artesania. La fira va comptar amb més de 70 parades de diverses entitats  i va ser molt concorreguda durant tot el matí.

La Mercè en el ball inaugural de la Fira
La Mercè en el ball inaugural de la Fira

Entre d’altres mostres de cultura popular d’aquí i d’altres pobles més llunyans, els geganters de Sant Jaume vam voler animar la festa fent ballar la Mercè. Vam comptar també amb una petita representació de la colla de capgrossos del Prat de Llobregat, que van sorprendre sobretot als més petits.

Els Capgrossos del Prat
Els Capgrossos del Prat

I recordeu! Propera sortida: dissabte 9 de maig, Trobada bianual dels Geganters de Gràcia. Plantada a partir de les 17h a Gran de Gràcia / Nil Fabra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *