Publicat el Deixa un comentari

Un maig intens i un Sant Jordi… GEGANT

Després d’unes setmanes d’aturada per carregar piles, els Geganters de Sant Jaume tornem amb moltes forces per fer ballar la Mercè. Si doneu una ullada al calendari de sortides podreu veure com ben aviat estarem a la Fira d’artesania de Sant Roc, a Badalona, a la trobada dels Geganters de Gràcia i a la celebració dels 25 anys de Bogeria Gegantera a Mataró.

Un Sant Jordi GEGANT

Però per als més impacients, una sorpresa: la Mercè vol unir-se a la celebració d’aquesta diada tant especial per als catalans com és Sant Jordi. Per això, el proper 23 d’abril tots aquells qui ho volgueu us podeu acostar a la parada que hi haurà al carrer d’Ausiàs Marc cantonada Bruc, ben a prop de la plaça d’Urquinaona, a Barcelona. En aquesta jornada on els llibres i les roses són els reis, volem fer present al carrer també la cultura popular. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *